Spring naar hoofd-inhoud

AIRSOFT - PIZZA & GAMES - zaterdag 2 december 2023

Een Epische Airsoft-ervaring wacht op jou!

Beste vrienden,

Het is tijd om de spanning naar een hoger niveau te tillen en de adrenaline door onze aderen te laten stromen! Ik nodig jullie uit op een indoor Airsoftavontuur.

Wat is Airsoft : 

Airsoft is een teamsport en recreatieve activiteit waarbij deelnemers met replica wapens schieten met plastic balletjes, ook wel "BB's" genoemd. (vergelijkbaar met paintball). Het is een realistische en opwindende activiteit die vaak wordt gespeeld in speciaal ontworpen terreinen of velden. Vanzelfsprekend gelden er een aantal veiligheidsregels en draag je beschermende uitrusting.

Wat is er zo geweldig aan airsoft, vraag je je af? Nou, het is niet zomaar een spel - het is een kans om je tactische vaardigheden te testen, teamwork te verbeteren en bovenal een namiddag vol opwinding te beleven. Hier zijn een paar redenen waarom je deze kans niet mag missen:

  1. Adrenalinekick: Airsoft geeft je een echte adrenalinekick. Het gevoel van spanning en anticipatie terwijl je je tegenstanders probeert te slim af te zijn, is ongeëvenaard.
  2. Teamwork: Samenwerking is de sleutel tot succes in airsoft. Je zal als een goed geoliede machine moeten werken om te winnen. 
  3. Spannende scenario's: We kunnen kiezen uit verschillende scenario's, van het veroveren van vlaggen tot het redden van gijzelaars. Elk spel is uniek, uitdagend en spannend.

Deze activiteit staat alleen open voor Sfinxen en Feniksen.

Wanneer :  Zaterdag 2 december 2023 van 16u -20u

Waar : Indoorterrein NUKETOWN in Westmalle (Delften 3, Malle)

Prijs : 50,00 Euro (incl. beschermingsuitrusting, wapen en aantal kogeltjes) - betaling ter plaatse.

Voor wie nog niet uitgeteld is zakken we na het airsoften af naar de dojo, waar we pizza kunnen bestellen en boardgames kunnen spelen.

Doe mee en laat weten via de e-mail link of je erbij kan zijn. 

Groetjes,

Team IKIJI