Spring naar hoofd-inhoud

Detail bericht


Steun ons voor WK in Abu Dhabi !

Tombola-actie en Energie-acties tussen 17 januari t.e.m. woensdag 24 januari.

Zoals jullie misschien wel weten nemen onze Senpai’s Nikiya en Lander sinds enkele jaren deel aan Jiu jitsu Duo-system competitie.

Jiu jitsu Duo-system competitie

Door hun harde werk en goede prestaties maken ze sinds een jaar deel uit van het Belgisch nationaal team en nemen ze steeds vaker deel aan internationale tornooien met groeiend succes.
Een greep uit de behaalde resultaten: 5e plaats op het WK jeugd Athene, 3e op de Grand Slam in Gelsenkirchen, 3e op het EK jeugd in Boekarest, 2e op het Open International in Orleans, …

We kunnen met recht en rede trots zijn op deze twee atleten.
Op basis van die goede prestaties mogen ze nu ook deelnemen aan het Wereldkampioenschap in Abu Dhabi dat plaatsvindt van 28 februari tot 5 maart.
Ju-Jitsu krijgt helaas als sport een pak minder aandacht in de media en bij subsidiërende overheden en wordt in vergelijking met de Olympische Sporten (die soms zelfs slechter presteren) onvoldoende ondersteund.
De budgetten die de Vlaamse Ju Jitsu Federatie krijgt dienen ‘verplicht’ voor het grootste gedeelte te worden aangewend voor ondersteuning van de senioren (+21). De budgetten zijn bovendien zo klein dat er nagenoeg niets overblijft voor de ondersteuning van de getalenteerde jeugd.
Zij (en hun ouders) staan dus als atleten volledig zelf in voor alle kosten. (Inschrijving wedstrijd, vluchten, hotels, … ). 

Door het toenemend aantal toernooien in het buitenland begint dit echt op te lopen. Deze tornooien zijn voor hen heel belangrijk om zich te kunnen plaatsen voor de World Games in 2021. Het ultieme doel voor iedere atleet !
Vandaar, om onze kosten te kunnen blijven dragen voor de opkomende wedstrijden zoals o.a. het WK in Abu Dhabi, organiseren Nikiya en Lander de komende weken enkele acties binnen de club om wat fondsen te verzamelen ter ondersteuning van hun WK deelname.

Actie 1 : TOMBOLA. 

Van woensdag 17 januari t.e.m. woensdag 24 januari verkopen Nikiya en Lander lotjes aan onze ‘WIJ GAAN NAAR HET WK’ stand.

De lotjes kunnen trouwens ook besteld worden via mail (administratie@ikijiryu.be). Je kan ze dan bij Nikiya, Lander of Renshi oppikken na betaling op de training.
De tombolalotjes kosten 2,5 euro per stuk (of 5 lotjes voor 10 euro) en je maakt kans op 1 van de volgende leuke prijzen:

  • 3 bons voor 1 uur privéles Ju-Jitsu samen met een partner naar keuze door Nikiya en Lander
  • 2 bons voor 1 uur privéles met partner van Renshi
  • 2 bons voor een gratis deelnames aan een minikamp 
  • 2 x een verassingspakket Ikiji Ryu
  • enkele Martial Art goodies.
     

Actie 2 : CAPRISUN en SUIKERWAFEL-actie :

Na een uitputtende training heb je wel even een nood aan wat energie !
Aan onze ‘WIJ GAAN NAAR HET WK’ stand verkopen we dan ook tussen Caprisun en suikerwafels ter ondersteuning van onze atleten.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Heb je het gevoel dat je ons beter op een andere manier kan ondersteunen. Wij zijn nog op zoek naar bedrijven, mensen, sympathisanten met een positieve instelling. We bespreken het graag en staan open om elke vorm van sponsoring/ondersteuning/partnership te bekijken. Je kan ons steeds een persoonlijk berichtje sturen via renshi@ikijiryu.be 

Ikiji Ryu